Végső és pontos árat az esetleg személyes, vagy telefonos / emailes konzultáció után tudunk adni, viszont a tanácsadás, egyeztetés díja, továbbá a szóbeli vagy írásos árajánlat adás minden esetben ingyenes, még akkor is ha későbbiekben nem a mi munkánk mellett döntene.

Tájékoztatásképpen leírnánk, hogy egy egyszerű dinamikus weblap, (1-3 oldalas) készítése, már btto 30-50 e. forintból megoldható, mely tartalmazza a teljes szaktanácsadást, segítséget  a domain név regisztrációban és tárhely választásban, tartalmazza a weboldal tárhelyre történő telepítését, továbbá az email kliensek kialakítását és ezen felül 90% feletti Google értékelést garantálunk.


-

     
Vállaljuk továbbá rövid, 8-10 perces bemutatkozó kisfilmek készítését, Full HD 1920 x 1080 P vagy 4K minőségben, akár helyszíni forgatással. Riportok, vágás, összeillesztés, feliratozás, narráció, zenei alaphang és effektek felhelyezése, Youtube vagy más csatorna létrehozása.
Kérésére elkészítjük ezt akár saját felvételeiből az Ön kérésének megfelelően folyamatos egyeztetéssel.

Árakkal kapcsolatosan és mindössze tájékoztatásképpen:
Az Ön saját felvételei alapján a díj többségében 50 e. Huf. alatt,  amennyiben mindent mi készítünk a munkadíj ezen összeg felett, mivel nagy mértékben függ a helyszíntől és az Ön elvárásaitól.


-